Minden kategória
EN

Vállalati hírek

Kezdőlap> Hírek > Vállalati hírek

Kapcsolatfelvétel

0086 13407313242

0086 73186394561

[e-mail védett]

No.804, 2nd Building, No.68 Luositang Road, Changsha Economic and Technological Development Zone, Changsha City, Hunan tartomány, Kína PR 410100

A Changsha TENCAN részt vett a PM China 2016 kiállításon

Idő: 2016-05-06 Találatok: 7

Április 29-én sikeresen zárult a 9. Sanghaji Nemzetközi Porkohászati ​​és Cementált Karbidok és Advanced Kerámia Kiállítás, amelyet a Shanghai China Everbright Kongresszusi és Kiállítási Központban tartottak. Mi, a Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd. részt vettünk a kiállításon.

A PM Shanghai kiállítás az egyik legnagyobb és leghíresebb keményfém és kerámiaanyag kiállítás Kínában. A kiállításon bemutatásra került néhány termékünk, mint például az átlátszó kesztyűtartó (akril kesztyűtartó), szuper mini planetáris golyósmalom kesztyűtartóhoz, laboratóriumi tekercsgolyós malom és érintőképernyős bolygóműves golyósmalom, amely sok látogatót vonzott a hazai és tengerentúli. A standnál nézelődni, tanácskozni vagy megbeszélni gyűltek össze, és rengeteg kérdést tettek fel a laboratóriumi minták őrlésével, keverésével és diszpergálásával kapcsolatban, amelyekkel napi kísérleteik során találkoztak.

A sanghaji PM kiállítás egy gyümölcsöző utazás, ahol több figyelmet és fókuszt, valamint sok tanácsot és elvárást kaptunk a végső ügyfelektől és a kereskedőktől a kiállítás során. Biztosak vagyunk abban, hogy a kiállítás segít bennünket abban, hogy a jövőben fejlettebb laboratóriumi portechnológiát és megoldásokat fejlesszünk ki és frissítsünk a laboratóriumi minták előkészítésére.

1

2

3